Κάτι παίζει στο Αερικό της Χίου στον Καρφά

Κάτι παίζει στο Αερικό της Χίου στον Καρφά

Φρέσκος αέρας στον λόφο του Αη-Γιώργη στον Καρφά της Χίου. Το Αερικό, αγαπημένο στέκι φρεσκαρίστηκε, άλλαξε τη διακόσμησή του χωρίς να αλλάξει τις ιδέες του. Κάφες, πότο, σνακ για τη λιγούρα και για την παρέα.

aeriko

Το περιβάλλον αποπνέει ζεστασιά, ο καναπές μπροστά στο τζάκι, στα μπορντοροδοκόκκινα ντυμένος δίνει μια δικαιολογία για χαλάρωση και ταξίδια. Άπειρα βιβλία για ταξίδια στα ράφια αλλά ο Γιώργος, ο ιδιοκτήτης, ένα ταξίδι από μόνος του. Πολυταξιδεμένος (έχει φτάσει μέχρι την Παταγονία!!!) με άποψη και γλαφυρότητα θα σου περιγράφει τις διαδρομές του και τις ανησυχίες του με τρόπο μοναδικό, τον δικό του τρόπο.

aeriko-karfas-chios

Το σέρβις φιλικό, οι επιλογές πολλές τα επιτραπέζια παραδίπλα σε περιμένουν (από τα πρώτα μαγαζιά της Χϊου με επιτραπέζια για παιχνίδι και βιβλία για ξεφύλλισμα). Δοκιμάστε burger και club sandwich. Τεράστια, ζουμερά και χορταστικά θα συνοδέψουν ιδανικά τη φρέσκια μπύρα Χίου που δε λείπει ποτέ από την  κάβα. Πάνω από το καφέ λειτουργεί ξενώνας με εξαιρετική θέα στον Κόλπο του Καρφά ( αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία….)

aeriko-chios

Πάμε Αερικό;

Που: Στον λόφο του Αη-Γιώργη,στον Καρφά
Πότε: Καθημερινά από τις 5 το απόγευμα & Παρασκευή,Σαββάτο, Κυριακή από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ
Τ. 22710 32336
W. www.benovias.gr
F: Aeriko

Δείτε πληροφορίες για τον ξενώνα στη σελίδα του RealChios

 

 

Comments

comments