Το μανάβικο της νέας εποχής!

Το μανάβικο της νέας εποχής!

Η ζωή προχωρά, εξελίσσεται, δημιουργεί και συνεχίζει να μας εκπλήσσει, τις περισσότερες φορές ευχάριστα. Τα νεότερα μας έρχονται από την μυροβόλο Χίο, το νησί της μαστίχας, της άγριας ομορφιάς και της ναυτοσύνης. Ο Ιωάννης Ζαμπετάκης από το 1988 προμηθεύει τις Χιώτισσες νοικοκυρές με ντόπια φρούτα και λαχανικά, από επιλεγμένους παραγωγούς, με σεβασμό στην παράδοση, στην ποιότητα και στο πορτοφόλι μας.

Από τις αρχές του καλοκαιριού, εναρμονίζει τις υπηρεσίες του με τους μοντέρνους καιρούς που διανύουμε και ανεβάζει την καινούργια του ιστοσελίδα, ένα μανάβικο online.

zabetakis-fruits-vegetables

Με τιμές χονδρικής για όλους, το http://chiosfruitsandvegetables.gr δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ψωνίσουν φρούτα, λαχανικά και όσπρια από την άνεση του καναπέ τους και την ησυχία(!!!) της κουζίνας τους. Χιώτικα ξυλάγγουρα, ροδάκινα, καρπούζια, φασολάκια και ντομάτες απέχουν μόνο μερικά κλικ του υπολογιστή.

Ένα εύχρηστο, λειτουργικό και καλαίσθητο site μας ταξιδεύει στην τεράστια ποικιλία του Ιωάννη Ζαμπετάκη που με αγάπη και μεράκι συνεχίζει να εμπλουτίζει με ποιότητα το γεύμα και το δείπνο μας.

«Οι online πελάτες μας είναι ως επί το πλείστον φοιτητές που παίζουν τις διαδικτυακές αγορές στα δάκτυλα του ενός χεριού και νοικοκυρές που μας γνωρίζουν τόσο για την ποιότητα των προϊόντων μας όσο και για τον σεβασμό μας στον Χιώτη καταναλωτή” μας λέει ο Ιωάννης Ζαμπετάκης, ιδιοκτήτης του μανάβικου και προσθέτει: Γιατί να περπατάς μέχρι το μανάβικο και να κουβαλάς το καρπούζι, τα φρούτα και τα λαχανικά σου στο σπίτι αφού μπορεί να έρθει ο μανάβης στην κουζίνα σου;

Καλώς ήρθατε στη νέα εποχή! Χιώτικα φρούτα και λαχανικά μόνο μερικά κλικ μακρυά σας!

Comments

comments