Στο Γομάτι της Λήμνου – Ένα φωτογραφικό ταξίδι

Στο Γομάτι της Λήμνου – Ένα φωτογραφικό ταξίδι

Η Λήμνος στο Βορειοανατολικό Αιγαίο. Ένα στολίδι καταμεσής του πελάγους, μια ομορφιά που ξεχειλίζει απ’ άκρο σ’ άκρο.

Η Λήμνος είναι στα πλάνα μου για το καλοκαίρι. Ζήλεψα από τόσους φίλους που την επισκέφτηκαν, την ερωτεύτηκαν και με ταξίδεψαν με τις σκέψεις τους και τις γραφές τους. Δείτε εδώ το βιωματικό ταξίδι που οργάνωσε το ταξιδιωτικό γραφείο Pravlis Travel για ταξιδιωτικούς blogger από την Ελλάδα.

Τι έναυσμα για το ταξίδι στην Λήμνο ήρθε από την διοργανώτρια γάμων Ιωάννα Λουκάκη που το ζευγάρι την επέλεξε για να οργανώσει το γάμο τους στη Λήμνο. Με την ευκαιρία αυτή έψαξα να βρω κάποιους ανθρώπους για να πάρω περισσότερες πληροφορίες για το νησί, τις ιστορίες του και τους ανθρώπους του.

Στο Γομάτι λοιπόν λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό η ταβέρνα Φλωμάρι όπου η Μάλαμα Μπανάβου δίνει στην Λημνιακή κουζίνα προστιθέμενη αξία. Η ταβέρνα είναι πάνω στη θάλασσα και το ταξίδι στις γεύσεις μοναδικό, αλλά το πιο σπουδαίο είναι η αμεσότητα της Μάλαμας και η εντυπωσιακή της προθυμία να βοηθήσει σε κάθε μας ερώτηση, σε κάθε μας επιθυμία.

Από την άλλη το Pravlis Travel έχει λύσεις και προτάσεις για όλα. Ένα καλό ξεκίνημα για να χαθείς στις ομορφίες της Λήμνου και να αφεθείς στη μαγεία της. Ραντεβού το καλοκαίρι!

Έχετε πάει; Μοιραστείτε στα σχόλια πράγματα που σας έκανα εντύπωση, τι να κάνουμε και τι να δούμε!

Comments

comments