Να πάει ο RUNVEL στην Κεράλα της Ινδίας

Να πάει ο RUNVEL στην Κεράλα της Ινδίας

vote for runvel to go to kerala express india

Τον RUNVEL το γνώρισα διαδικτυακά. Έπεσα πάνω του σε ένα άρθρο του για την Πάτμο και το βράχο της Καλικατσούς την εποχή που σκεφτόμουν, περαστικός από την Πάτμο ότι πρέπει να την επισκεφτώ σύντομα και να την εξερευνήσω, να την ανακαλύψω να με μαγέψει.

Το πρώτο πράμα που πέρασε από το μυαλό μου είναι πόσες διαφορές μπορείς να εντοπίσεις σε ένα τόπο κοιτώντας τον από διαφορετικές οπτικές γωνίες, ουσιαστικά διαβάζοντας εντυπώσεις ανθρώπων μέσα από τα δικά τους μάτια.

runvel

Ο RUNVEL κατά κόσμο Κώστα Φυλακτός παίζει με τις λέξεις Run & Travel, δυο από τις μεγάλες του αγάπες, το τρέξιμο και τα ταξίδια,  και μας συστήθηκε μέσα από τον προσωπικό του χώρο στο www.runvel.gr. Σαλονικιός γέννημα-θρέμμα, λατρεύει επίσης τη γαστρονομία (τι περίεργο, φαΐ και Θεσσαλονίκη πάνε αντάμα χρόνια τώρα…) και φέρνει μια διαφορετική ματιά στο travel blogging.

Το KERALA BLOG EXPRESS

kerala-blog-express

Ο RunVel λοιπόν είναι ο μόνος Έλληνας travel blogger υποψήφιος να συμμετάσχει στη δράση του τουριστικού οργανισμού της Κεράλα στην Ινδία “30 bloggers 15 ημέρες 1 λεωφορείο” που σκοπεύει στην προβολή της περιοχής μέσα από τα μάτια και τις γραφές travel gloggers σαν τον RUNVEL από όλο τον κόσμο. Οι υποψηφιότητες είναι διαθέσιμες στη σελίδα που έφτιαξε ο οργανισμός ειδικά για αυτή τη δράση και η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, ενώ τα ταξίδι είναι προγραμματισμένο για τα μέσα Μαρτίου. Ο οργανισμός καλύπτει τη διαμονή, τη διατροφή και τις μετακινήσεις στην Κεράλα κατά την διάρκεια της δράσης και ένα ποσοστό του εισιτηρίου (70% με μέγιστο τα 1000 δολάρια) ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για δουλειά και όχι για βολτούλα ταξιδιωτική έτσι η πρόσκληση είναι μόνο για τους travel bloggers (φίλοι, σύζυγοι και λοιποί συγγενείς στην απόξω…)

Θα στείλω τον RunVel στην Ινδία

Συνήθως δεν συμμετάσχω σε διαδικτυακές ψηφοφορίες αλλά αυτή τη φορά θα κάνω μια εξαίρεση και θα ψηφίσω τον Κώστα να πάει στην Κεράλα. (Να μη διαβάσω καμιά σαχλαμάρα ότι ψηφίζω να πάει μπας και του αρέσει και μείνει μόνιμα στην Ινδία ώστε να είμαι εγώ υποψήφιος του χρόνου και να περισσέψει λίγο φαΐ στην Θεσσαλονίκη και για μένα, θα τσακωθούμε ρε!)

Θα ψηφίσω (πάτα εδώ να δεις όλους τους υποψήφιους και να ψηφίσεις) γιατί το travel blogging στην Ελλάδα είναι πολύ πίσω σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο και είναι μεγάλη τιμή η επιλογή ενός Έλληνα ανάμεσα στους υποψήφιους,

Θα ψηφίσω γιατί οι προϋποθέσεις και οι όροι συμμετοχής στο ταξίδι στην Ινδία είναι όπως πρέπει να είναι ένα ταξίδι διαφημιστικό,

Θα ψηφίσω γιατί αν πάει ο RUNVEL, 29 ακόμα travel bloggers από τον κόσμο θα ακούσουν και μια κουβέντα ελληνική και μπορεί να θέλουν κάποια στιγμή να επισκεφτούν τη χώρα μας,

Θα ψηφίσω γιατί μπορεί ο Runvel, που μας έχει ζαλίσει με τη Σάμο και την Λήμνο και τις ομορφιές τους, να έρθει μετά μια βόλτα από τη Χίο να γνωριστούμε και να γνωρίσει το νησί της μαστίχας.

Εσύ θα ψηφίσεις; Γιατί;

Comments

comments